Bestuur

Coƶrdinatie

Marion Huijbregts 


Ik heb samen met dit gedreven team Diversity Zuyd opgericht. Want hoe mooi is het om samen te bouwen aan een inclusieve community waar diversiteit gevierd mag worden.

communicatie

Guus Lambert

Ik vind het belangrijk dat iedereen op Zuyd zichzelf kan zijn. Vanuit mijn rol als onderwijskundige lever ik graag een bijdrage aan Diversity Zuyd door te onderzoeken hoe diversiteit een grotere rol kan spelen in curricula, maar bovenal ook wat de behoefte hierin is vanuit studenten en medewerkers. 

socials

Chayenna Scharpach

Vanuit Diversity Zuyd verzorg in de socials. Ik vind het belangrijk dat deze onderwerpen onder de aandacht worden gebracht binnen Zuyd en dat er voor iedereen een plek is.

PR

Patty Renkema

Vanuit mijn rol als docent vind ik het belangrijk om een veilige en inclusieve (school)omgeving te creeren. Ik wil dan ook graag deel uitmaken van dit gedreven team om dit te realiseren.

activiteiten

Isa Meuleman

Ik vind het belangrijk om op Zuyd Hogeschool een plek te creƫren waar iedereen zichzelf kan zijn en om daarnaast bekendheid te geven aan de verschillende aspecten van de LHBTIQA+ gemeenschap.

activiteiten

Marc J. van der Putten

Ik ben teamlid van Diversity Zuyd om samen een veilige omgeving te maken en te helpen kennis te verspreiden over diverse thema's binnen de LHBTIQA+ gemeenschap. 

locaties

heerlen

Isa Meulemans

maastricht

Patty Renkema

Sittard

marc J van der putten

contact

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen en dat heeft tot iets moois geleid! Kom jij met ons bouwen aan de toekomst?

Hierboven zie je de vacatures maar daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden.
Heb je interesse, vragen of suggesties? Stuur ons dan een mail!